Categories
vila v planinata

За Борман и техните първокласни врати

Борман е новооткрита, но вече утвърдена фирма, занимаваща се с дистрибуция, лично производство, доставка и монтаж на врати от всякакъв род. Можете да погледнете официалния сайт на Борман на borman.biz. Едва ли има вид врати – интериорни, входни, блиндирани и така нататък – които не спадат към богатото и обширно портфолио на фирмата.

Борман е базирана в българската столица София с два основни централни офиса и складове, от което директно се доставят врати за монтаж. Само след няколко години на пазара фирмата вече успя да си спечели репутация с едни от най-качествените и препоръчвани специализирани врати, като сред тях пожароустойчивите врати са със сериозно предимство пред тези от различните фирми за врати в София.

Ако и вие сте в търсене на врата – без значение от модела, функцията и материала, от който е изработена – горещо ви съветваме да се спрете именно на продуктите на Борман. Но нека поговорим малко по-нашироко за фирмата….

По-голяма част от вратите на Борман са внесени от видни и също не по-малко утвърдени фирми с работен процес в голяма част от големите европейски производители. Предлагат се предимно врати от следните страни: Германия, Чехия, Турция, Китай, Полша и други.

Изброените страни внасят за фирма Борман от всички налични като модели в официалната страница, а и в склада, видове врати – интериорни, блиндирани, външни, пожароустойчиви и така нататък. Всички модели като предложения на страницата могат да се поръчат директно онлайн или по телефона.

В зависимост от вида врата, доставката, респективно монтажът, се осъществяват в максимално кратки срокове.

Така например, интериорните врати се доставят и монтират в срок или от 7, или от 10 дена (според типа доставчик и дизайна на избрания модел).

Входните врати най-често са с турски произход. При тях доставката и монтажът се извършва в рамките на 5 работни дни.

Най-бързо е снабдяването със специализираните пожароустойчиви врати. При тях посоченият максимален срок е от 2 до 7 дни. Между другото, пожароустойчивите врати са отличен и сигурен вариант за защита не само за дома, но за бизнес сгради, складове, производствени цехове и жилищни входове – било то на блок, или на къща.

Какво обаче ни кара да твърдим, че Борман, в действителност, предлага разнообразен избор от първокласни врати? Отговорът съвсем не е еднозначен, защото една врата в своята пълнота трябва да притежава няколко основни характеристики и качества, за да се нарече такава и за да бъде определена – и от експертите, и от потребителите – като наистина заслужаващ си инвестицията продукт. На първо място, врата трябва да отговаря на функциите, които ще изпълнява, напълно адекватно.

Интериорната врата, например, е с предимно естетическо предназначение. Не е възможно, например, да залагаме на дървото в обзавеждането в дома и да поставим метална врата. Обратната зависимост важи в пълна сила.

Можем да говорим, разбира се, и за по-специални врати от областта на интериора и по-конкретно такива, които пристигат с допълнителни функции като шумоизолация, например. При входните врати положението е доста по-различно.

И тук, естетическите качества са от значение, но много по-важен е факторът сигурност. В крайна сметка входната врата – блиндирана, класическа или пожароустойчива – е онази част от сградата, която предпазва от външния свят.

Още по-важна е екстериорната противопожарна врата, когато става въпрос за производствения процес. Голяма част от складовете днес са с пожароустойчиви врати, за да се осигури допълнителна защита и за стоките, и за хората, които работят с тях.

Топ фактор за една врата да бъде наречена качествена, каквито са вратите и на Борман, безспорно, си остава добрата и първокласна изработка. Така например, един производител на врати може да използва и най-скъпите материали за изготвянето, но в крайна сметка продуктът да се определи със средно и дори с ниско качество.

Важно е да отбележим, че дистрибуторите, с които работи фирма Борман са напреднали достатъчно много в технологичния процес и днес продукцията им е плод на високотехнологични постижения и използване на модерни и сигурни техники.

Така изброени характеристики, които определят качеството на различните видове врати – интериорни, входни, блиндирани и така нататък – са и основните критерии, по които Борман се води при избора си на продуктите, които да предлага на своите клиенти. Това моментално ви дава гаранция, че спирайки се на фирма Борман, вие ще имате възможността да си подберете наистина качествена врата, която си заслужава. Останалото, което на вас ви остава като клиентско решение, е да изберете модела, дизайна и цвета.

Разбира се, тук оставяме вашето въображение да действа свобода. А ако случайно имате нужда от помощ, любезните консултанти на фирма Борман София винаги ще ви услужат с експертното си мнение и професионален съвет. Добавете към това и сравнително ниските цени, срещу които се предлагат оптимално защитаващите врати на нашата фирма.

Казваме сравнително, защото трябва да ви предупредим – прекалено ниските цени на пазара, които евентуално можете да срещнете са по-скоро заблуждение. Помислете добре дали една цена от 50 лв за входна врата е реална? И ако я дадете дали, всъщност, вашата покупка ще си заслужава? Имайте на предвид, че подобна цена не може да покрие дори разходите по необходимите суровини. А в това, което определя цената на вратите влизат и фактори като изработка, оригинален дизайн и така нататък.

Ние от Борман ви гарантираме, че тук сте на правилното място, когато става въпрос за врати – от всякакъв вид, но само от първокласно качество и уникален дизайн. Очакваме вашите поръчки в централните си офиси, както и на нашата официална уеб страница. Подарете на дома си сигурен източник на защита, а именно стабилна врата, която няма да ви подведе!